Antalya Manavgat Yangin - Antalya Manavgat'ta büyük orman yangını | NTV / 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı.

Antalya Manavgat Yangin - Antalya Manavgat'ta büyük orman yangını | NTV / 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı.. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r.

1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Çok sayıda orman yangını ! 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı.

Antalya Manavgat'ta yangın: Yerleşim yerlerine sıçradı
Antalya Manavgat'ta yangın: Yerleşim yerlerine sıçradı from www.turkiyegazetesi.com.tr
Halil sezai hakkında suç duyurusu; 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi.

Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı.

Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor !

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler.

Bir kişi hayatını kaybetti! Antalya Manavgat'taki yangın ...
Bir kişi hayatını kaybetti! Antalya Manavgat'taki yangın ... from icdn.ensonhaber.com
Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Halil sezai hakkında suç duyurusu; 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında.

Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy.

Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Halil sezai hakkında suç duyurusu; Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın!

Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Halil sezai hakkında suç duyurusu; Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Manavgat Orman Yangını İle İlgili Soruşturma Başlatıldı
Manavgat Orman Yangını İle İlgili Soruşturma Başlatıldı from rayhaber.com
Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Halil sezai hakkında suç duyurusu;

Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Çok sayıda orman yangını !

Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı antalya. 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook