Manavgat'ta Yangın Son Dakika / Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı? Manavgat yangını ... : Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika / Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı? Manavgat yangını ... : Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43.

Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya son dakika haberleri : Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü.

Manavgat'ta Bulunan Sayıştay Tesisleri'nde Yangın - Son Dakika
Manavgat'ta Bulunan Sayıştay Tesisleri'nde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü.

Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı.

Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya son dakika haberleri : Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı.

Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ...
Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Antalya'nın manavgat ilçesi, karaöz mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi.

Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Afad'dan yapılan açıklamada, 30 vatandaşın yangından etkilendiği belirtildi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı.

Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor.

Son dakika: Manavgat'ta orman yangını - Haber
Son dakika: Manavgat'ta orman yangını - Haber from foto.haberler.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Yangına 6 arazöz, 4 su tankeri, 2 itfaiye aracı ve bir helikopterle müdahale edildi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook